Ledare & chef, Övrigt

Kock

Villshärad 12 dagar kvar

Kock

Kock till Strandgården – köket med havsutsikt

Om Strandgården

Strandgården är en mötesplats för alla åldrar belägen vid havet i Villshärad, norr om Halmstad. Gården drivs i kristen regi av Stiftelsen Fritidsgårdar vars huvudmän är Equmeniakyrkans församlingar och Equmeniaföreningar i region öst.

Verksamhetens mål är att erbjuda varje besökare en personlig upplevelse av det kristna budskapet, gemenskap och rekreation. På gården finns campingplatser, rum med vandrarhemsstandard, restaurang, café och bageri. Strandgården erbjuder en alkohol- och drogfri miljö.

Den huvudsakliga verksamheten äger rum mellan mars och oktober med konferenser, kurser, läger, gudstjänster och ett varierat program under högsommarveckorna. Övrig tid på året planeras nästa verksamhetsår.

Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med föreståndaren?

Stiftelsen Fritidsgårdar söker nu kock till Strandgården.

Om verksamheten

På Strandgården serverar vi frukost, lunchbuffé, á la carte meny, fika med kaffebröd, smörgåsar och pizza mm. Vi har bageri och glassförsäljning. Vi vill utveckla utbudet med mer ekologiska livsmedel och vegetariska rätter, gärna baserade på lokala råvaror tillagade på ett modernt och effektivt sätt.

Verksamheten är varierad. Ibland har vi läger med många ungdomar och ibland verksamhet för personer med funktionsvariation. Samtidigt finns det vandrarhems- och campinggäster som bor på gården under hela säsongen eller bara enstaka nätter. Det innebär att vi anpassar serveringen efter gästernas behov och önskemål. Ibland överraskar vi med grillbuffé, fisk & skaldjursbuffé eller våfflor till kaffet. Det kräver att du är flexibel och gillar de här utmaningarna. Vi ser gärna att det finns möjlighet att beställa “Take Away” och vi är positiva till annan utveckling.

Arbetsuppgifter

Du har ansvar för den dagliga driften i köket som tillagning, inköp, inventering, egenkontroll, HACCP, lokalvård, sopsortering, introduktion av säsongsanställd personal samt leder personalen, dvs allt som kan förekomma i en restaurang verksamhet.

Under högsäsong och andra tider på året kompletteras verksamheten med säsongsanställd personal samt volontärer som sköter den dagliga driften.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande och engagerad. Under högsäsong är tempot högt. Du kan prioritera, fatta beslut och samtidigt skapa en god arbetsmiljö i köket även i stressiga situationer. Du är resultatorienterad och förstår sambandet mellan ekonomi och produktion i köket. Du har förmåga att motivera, inspirera och leda säsongsanställd personal och volontärer – både unga och äldre.

Du tycker om människor och är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med föreståndare och styrelse.

För att lyckas med uppdraget har du flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangverksamhet i ett idéburet sammanhang. Du är redo att ge gästerna på Strandgården ”det lilla extra” som de inte förväntar sig.

Du är utbildad kock, gärna med arbetsledarutbildning och lagar god husmanskost. Du är beredd att ta ett helhetsansvar för det som rör mat på Strandgården.

God svenska i tal och skrift är ett måste för att hantera kommunikation och rapportering. Du behöver också kunna kommunicera på engelska och vara van vid att arbeta i olika IT-program. Dina personliga egenskaper och kunskaper kommer vara avgörande.

Om tjänsten

Tillträde: Mars 2022 eller efter överenskommelse

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningens omfattning: Heltid, tillsvidare
Vi tillämpar provanställning på 6 månader

Krav: Giltigt B-körkort krävs

Arbetstid: Oreglerad arbetstid

Övrigt: Vi har avtal med VISITA och Hotell- och restaurangfacket, HRF

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kristina Fransson (efter kl. 17:00) 070-611 47 43 eller
Marie Lackenbauer 072-589 82 89

Ansökan

Märk din ansökan med “Kock med ansvar för köket” och e-posta CV, personligt brev och referenser till ansokanstrandgarden@gmail.com senast den 15 december.
Vi handlägger ansökningarna löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till ansokanstrandgarden@gmail.com

Arbetsgivare Strandgården

Placering Villshärad

Yrkesområde Ledare & chef, Övrigt

Anställning Tillsvidare
100%

Kontakt Kristina Fransson, efter klockan 17070-611 47 43 Marie Lackenbauer072-589 82 89 

Ansökan Sista ansökningsdag: 15 december 2021
ansokanstrandgarden@gmail.com

Hemsida https://www.strandgarden.org/

Följ oss på Facebook


Dela jobbet